Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Δελτίο τύπου: Προσωρινή αναστολή επίσχεσης εργασίας στα ΚΥ και ΠΙ της Κέρκυρας

            Δεδομένων των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, οι γιατροί των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων, αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή έναρξης της επίσχεσης εργασίας που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο 29/6/2015.

Οι δηλώσεις επίσχεσης που έχουν συγκεντρώθεί προς κατάθεση, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αγγίζοντας το 100% συμμετοχής των ιατρών και στα 3 κέντρα υγείας και σε όλα τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού. Όμως είναι σαφές ότι στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας είναι αδύνατο να επιδεινώσουμε την κατάσταση για τον πληθυσμό με την αναστολή της τακτικής παροχής φροντίδας υγείας. 

Καλούμε τους υπεύθυνους της 6ης Υ.Πε. να προχωρήσουν στο μεσοδιάστημα παραυτα σε εκκαθάριση της αποζημίωσης μας, χωρίς τις περικοπές που έχουν ανακοινώσει. Τους καλούμε να αποφασίσουν για την ασφαλή εφημέρευση στα ΚΥ του νησιού για τους επόμενους μήνες. Υπενθυμίζουμε ότι η αναστολή της κινητοποίησης είναι προσωρινή και καμία δικαιολογία δε θα χωρά σε λίγες ημέρες που θα έχει τελειώσει η παρούσα πολιτική αναστάτωση.

Το ΔΣ της ένωσης γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.