Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αποστολές της ΕΓΕΣΥ Κέρκυρας στη Μυτιλήνη – Οι γιατροί της Κέρκυρας δίπλα στο προσφυγικό δράμα



Η Ένωση γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας σε συνεργασία με τοπικές εθελοντικές οργανώσεις υποδοχής προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης, οργανώνει εθελοντικές ιατρικές αποστολές στο νησί της Μυτιλήνης.

Ο κατ’ αρχή προγραμματισμός για το επόμενο δίμηνο είναι η οργάνωση 2 ιατρικών αποστολών από την Κέρκυρα η πρώτη από 21-27 Νοέμβρη και η δεύτερη από 5 έως 11 Δεκέμβρη με γιατρούς εθελοντές γιατρούς από το νοσοκομείο και τα Κέντρα υγείας της Κέρκυρας. Στόχος είναι η στελέχωση με το αναγκαίο προσωπικό των ιατρείων στην παραλία της Συκαμιάς απέναντι από τα Τουρκικά παράλια οπού φτάνει ο μεγαλύτερος αριθμός προσφύγων.

Καλούμε όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΕΓΕΣΥ βοηθώντας έμπρακτα στη στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό για τις αποστολές αυτές, το αργότερο έως τις 26 Νοεμβρίου, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6945412446, ώστε να γίνει η κράτηση εισιτηρίων και ο προγραμματισμός διαμονής σε δομές εθελοντικών οργανώσεων στο νησί.
Εάν κάποιος συνάδελφος έχει τη δυνατότητα μετάβασης σε διαφορετικές από τις προαναφερθείσες ημερομηνίες παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Το ΔΣ της ΕΓΕΣΥ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.