Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου για τη σημερινή συγκέντρωση/περικύκλωση του νοσοκομείου



Κέρκυρα 18/10/2015

Ευχαριστούμε όλους στέκονται δίπλα μας και κυρίως δίπλα στο νοσοκομείο τους.
Με αυτό τον κόσμο που σήμερα κύκλωσε το νοσοκομείο μας, ως παρακαταθήκη θα απαιτήσουμε μεσα στις επόμενες ημέρες ακόμα πιο δυνατοί, τη στελέχωση του σε ιατρούς προσωπικό, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων του.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 2000 άνθρωποι βγήκαν από τα σπίτια τους και έφτασαν μέχρι το κοντόκαλι για να στηρίξουν το νοσοκομείο και τους εργαζόμενους τους για εμάς αποτελεί δείγμα ότι οι αγώνες μας έχουν ανταπόκριση.

Ας ανοίξουν τα αυτιά τους και οι υπεύθυνοι της πολιτείας, για να μην κλείσει η Παιδιατρική και να μπορέσει να λειτουργήσει στοιχειωδώς το μοναδικό δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό όργανο του νησιού μας. Εμείς ως ένωση γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας θα δώσουμε μάχη για αυτό το σκοπό.

Καλούμε τον κόσμο αυτό που σήμερα βρέθηκε στο ΓΝ Κέρκυρας και ακόμα όσους σήμερα δεν μπόρεσαν να φτάσουν μέχρι το νοσοκομείο, να επαγρυπνούν μέχρι την οριστική αποφυγή του κλεισίματος της Παιδιατρικής και την στελέχωση του νοσοκομείου. Σήμερα κερδίσαμε μια μάχη, ο αγώνας είναι μπροστά μας. 


Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.